Τρόποι αποστολής

Τρόποι αποστολής

Τρόποι αποστολής παραγγελιών

Η παράδοση των επιλεγμένων προϊόντων σας γίνεται από τη συνεργαζόμενη εταιρία μεταφορών στη διεύθυνση που σημειωνέτε ως τόπο παράδοσης κατά την διαδικασία παραγγελίας.
Τα έξοδα αποστολής έχουν συμπεριληφθεί στο συνολικό κόστος της παραγγελίας σας και εμφανίζονται αναλυτικά στις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας.

 

Χρόνος παράδοσης παραγγελίας

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας ορίζεται εντός Αττικής σε 3 - 5 εργάσιμες και εκτός Αττικής σε 3-5 εργάσιμες ημέρες και εξαρτάται από τον τόπο αποστολής της και από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχετε επιλέξει. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθεσιμότητα όλων των επιλεγμένων προϊόντων, η εταιρία μας οφείλει να επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα ώστε να σας ενημερώσει για τον ακριβή χρόνο παραδόσης και να κανονίσετε εκ νέου την παραδοση της παραγγελίας σας

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται από Δευτέρα-Παρασκευή 9:00-18:00.

 

Κόστος μεταφορικών

Με αγορές άνω των 50€ στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας κάνουμε δώρο τα μεταφορικά!

Για αγορές κάτω των 50€ το κόστος αποστολής της παραγγελίας σας είναι 5€ και η αποστολή γίνεται με την συνεργαζόμενη εταιρεία courier Εντίππος.

Οι παραπάνω τιμές ισχύουν για αποστελές εντός Ελλάδας.

Με την αποστολή της παραγγελίας σας θα σας αποστείλουμε τον κωδικό παρακολούθησης του δέματος σας με το οποίο μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη της μέσα από το σάιτ της εταιρείας courier Εντίππος στην ιστοσελίδα www.entippos.gr