Προφιλ

Home & Wedding
 

Η εταιρία

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε πρωτότυπες ιδέες με είδη οικιακής χρήσης, είδη διακόσμησης, προϊόντα για τον γάμο, την βάπτιση αλλά και μοναδικές χειροποίητες κατασκευές.

Δέσμευση ευθύνης της εταιρίας μας, η παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων, υπηρεσιών και εξυπηρέτησης πελατών καθόλη την διάρκεια της συναλλαγής και της επαφής μας μαζί σας.

Η προσαρμογή των υπηρεσιών μας στις ξεχωριστές ανάγκες κάθε πελάτη αποτελεί τον πυρήνα της αποστολής μας. Έτσι κατά την εκτέλεση των παραγγελιών σας επιβλέπουμε και παρακολουθούμε στενά σε καθημερινή βάση όλες τις διαδικασίες μας, διασφαλίζοντας την τήρηση των υψηλότερων κριτηρίων ποιότητας.

 

Φιλοσοφία

Η φιλοσοφία μας εκφράζεται απόλυτα από την υψηλή ποιότητα και την συνεχή αναζήτηση νέων προϊόντων σε ιδανικό συνδυασμό με την καλύτερη δυνατή τιμή και την άμεση εξυπηρέτηση, με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση τόσο των αναγκών όσο και των υψηλών αισθητικών απαιτήσεων του αγοραστικού κοινού.

 

Εξυπηρέτηση πελατών

Το πρώτο βήμα όλων των εργασιών μας είναι να κατανοήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας, ώστε να τους παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις προσαρμοσμένες στον προϋπολογισμό τους. Κατά την εκτέλεση κάθε παραγγελίας, το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πελατών μας, εργάζεται σε καθημερινή βάση για να παρέχει στους πελάτες μας ταχείς και ακριβείς απαντήσεις σε όλες τους τις απορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Η εταιρία homeandwedding.gr και τα στελέχη της, σας ευχαριστούν για τη μακροχρόνια εμπιστοσύνη και σας καλωσοριζούν στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα.